Sametreis Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #31 Galanderia dedi: Olur hocam benlik sorun yok Genişletmek için tıkla... geçeyim mi knk
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #32 Sametreis dedi: Geçeyim mi Genişletmek için tıkla... Hocam sıfırlama ile geçmemelisiniz ama, USB temiz kurulum ile format atmalısınız. Eğer USB ile format atarsanız geçebilirsiniz.
Sametreis dedi: Geçeyim mi Genişletmek için tıkla... Hocam sıfırlama ile geçmemelisiniz ama, USB temiz kurulum ile format atmalısınız. Eğer USB ile format atarsanız geçebilirsiniz.
Sametreis Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #33 knk dün güncelledim güzel oldu çok hafif kasma yapıyo ama o da normal Galanderia dedi: Hocam sıfırlama ile geçmemelisiniz ama, USB temiz kurulum ile format atmalısınız. Eğer USB ile format atarsanız geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sağolasın
knk dün güncelledim güzel oldu çok hafif kasma yapıyo ama o da normal Galanderia dedi: Hocam sıfırlama ile geçmemelisiniz ama, USB temiz kurulum ile format atmalısınız. Eğer USB ile format atarsanız geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sağolasın
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #34 Sametreis dedi: Kanka dün güncelledim güzel oldu çok hafif kasma yapıyor ama o da normal. Genişletmek için tıkla... O kasma sisteminize bağlı hocam yeni kurduğunuz için arka planda güncellemeler ve hizmetler ayarlanıyor geçer o sistem hızınıza bağlı olarak yakın zamanda.
Sametreis dedi: Kanka dün güncelledim güzel oldu çok hafif kasma yapıyor ama o da normal. Genişletmek için tıkla... O kasma sisteminize bağlı hocam yeni kurduğunuz için arka planda güncellemeler ve hizmetler ayarlanıyor geçer o sistem hızınıza bağlı olarak yakın zamanda.