Sleexc Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 32 4 Nisan 2021 #11 Merhaba, CTRL + R > %appdata% > Roaming > Microsoft > Windows > Hesap resimleri Yolunu deneyebilir misin?
Merhaba, CTRL + R > %appdata% > Roaming > Microsoft > Windows > Hesap resimleri Yolunu deneyebilir misin?
Saan.exe Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #12 Sleexc dedi: Merhaba, CTRL + R > %appdata% > Roaming > Microsoft > Windows > Hesap resimleri Yolunu deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam ordada roaming klasörü yok. Sleexc dedi: Merhaba, CTRL + R > %appdata% > Roaming > Microsoft > Windows > Hesap resimleri Yolunu deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam tamam hesap resimlerine geldim ama hesap resmi yok bu klasör boş diyor.
Sleexc dedi: Merhaba, CTRL + R > %appdata% > Roaming > Microsoft > Windows > Hesap resimleri Yolunu deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam ordada roaming klasörü yok. Sleexc dedi: Merhaba, CTRL + R > %appdata% > Roaming > Microsoft > Windows > Hesap resimleri Yolunu deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam tamam hesap resimlerine geldim ama hesap resmi yok bu klasör boş diyor.
Sleexc Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 32 4 Nisan 2021 #13 Selamlar hocam, Birazcık geç dönüş yaptım. Umarım problemi çözmüşsündür. Yüklemek istediğin fotoğrafı oraya ekleyebilir misin?
Selamlar hocam, Birazcık geç dönüş yaptım. Umarım problemi çözmüşsündür. Yüklemek istediğin fotoğrafı oraya ekleyebilir misin?
Saan.exe Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #14 Sleexc dedi: Selamlar hocam, Birazcık geç dönüş yaptım. Umarım problemi çözmüşsündür. Yüklemek istediğin fotoğrafı oraya ekleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Oraya mı atacağım?
Sleexc dedi: Selamlar hocam, Birazcık geç dönüş yaptım. Umarım problemi çözmüşsündür. Yüklemek istediğin fotoğrafı oraya ekleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Oraya mı atacağım?