atmqca Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2020 #1 Arkdaşlar resimde gördüğünüz üzere programları kaldıramıyorum böyle bir yazı çıkıyor. Çözümü nedir? Teşekkürler. Dosya Ekleri Error.PNG 7,7 KB · Görüntüleme: 47
Arkdaşlar resimde gördüğünüz üzere programları kaldıramıyorum böyle bir yazı çıkıyor. Çözümü nedir? Teşekkürler.
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 10 Mayıs 2020 #2 dostum program kaldırdan kaldırmadan önce dosyaları sildin mi? ccleaner ile kaldırabilirsin.
atmqca Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2020 #3 STR Kaos dedi: Dostum program kaldırdan kaldırmadan önce dosyaları sildin mi? Ccleaner ile kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Unistall kısmından kaldırdım fakat kaldırdığım bütün uygulamalar böyle.
STR Kaos dedi: Dostum program kaldırdan kaldırmadan önce dosyaları sildin mi? Ccleaner ile kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Unistall kısmından kaldırdım fakat kaldırdığım bütün uygulamalar böyle.
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 10 Mayıs 2020 #4 ilginç peki uninstall programlarıyla kaldırmayı denediniz mi ? yada regediti onarmayı ?
atmqca Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2020 #5 STR Kaos dedi: ilginç peki uninstall programlarıyla kaldırmayı denediniz mi ? yada regediti onarmayı ? Genişletmek için tıkla... Programlarla Denedim Fakat Olmadı. regediti onarmadım.
STR Kaos dedi: ilginç peki uninstall programlarıyla kaldırmayı denediniz mi ? yada regediti onarmayı ? Genişletmek için tıkla... Programlarla Denedim Fakat Olmadı. regediti onarmadım.
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 10 Mayıs 2020 #6 önce windows dosyalarınızı sonrasında regediti bir onarın derim.
atmqca Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2020 #7 STR Kaos dedi: önce windows dosyalarınızı sonrasında regediti bir onarın derim. Genişletmek için tıkla... Dostum ccleaner ı yükledim kurdum sorun çözüldü çok teşekkür ederim.
STR Kaos dedi: önce windows dosyalarınızı sonrasında regediti bir onarın derim. Genişletmek için tıkla... Dostum ccleaner ı yükledim kurdum sorun çözüldü çok teşekkür ederim.
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 10 Mayıs 2020 #8 windowsun araçları arada böyle sorunlar oluşturuyor. rica ederim iyi sosyaller.