Cnbzmert Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar Windows 10'u kurdum. 2 Gündür hiç sorun yoktu. Ama bugün mağaza açılmıyor. Hiçbir program da silemiyorum. Bu gidişle sistem tamamen oturana kadar Windows 8'de kalacağım. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar Windows 10'u kurdum. 2 Gündür hiç sorun yoktu. Ama bugün mağaza açılmıyor. Hiçbir program da silemiyorum. Bu gidişle sistem tamamen oturana kadar Windows 8'de kalacağım. Ne yapabilirim?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 29 Temmuz 2015 #2 Oturmalık diye bir şey yok. Bugün gelen güncelleştirmeyle Windows 10'a geçtim, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Uygulama sorun gidericisini çalıştırıp onarın. http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=271185 Şayet olmazsa mağazayı sıfırlayın. Komut istemini (cmd) yönetici olarak açıp alttaki komutu girip enterlayın. Kod:Panoya kopyala powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML Mağaza önbelleğini de sıfırlayabilirisniz. Başlat çalıştıra WSReset.exe yazıp enterlayın. Bunlar olmazsa yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap üzerinden devam edin.
Oturmalık diye bir şey yok. Bugün gelen güncelleştirmeyle Windows 10'a geçtim, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Uygulama sorun gidericisini çalıştırıp onarın. http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=271185 Şayet olmazsa mağazayı sıfırlayın. Komut istemini (cmd) yönetici olarak açıp alttaki komutu girip enterlayın. Kod:Panoya kopyala powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML Mağaza önbelleğini de sıfırlayabilirisniz. Başlat çalıştıra WSReset.exe yazıp enterlayın. Bunlar olmazsa yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap üzerinden devam edin.
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #3 Bende de aynı şeyler vardı. Ben sistem geri yükleme yaparak düzelttim. 15 dk sürdü.
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 29 Temmuz 2015 #4 Windows 10'a son düzeltmeler! - CHIP Online Şu konuya bir bakar mısın? Sizinle aynı problem sanırım.