blockchainlover Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, windows 10 kullanıyorum ancak bu sorun oluştu: Normalde sil uyarısı yapmıyordu ve zaten ben bunu istemiyorum. Lütfen bu bir hata mıdır yoksa ayarlardan mı değiştirilir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2014
Merhaba arkadaşlar, windows 10 kullanıyorum ancak bu sorun oluştu: Normalde sil uyarısı yapmıyordu ve zaten ben bunu istemiyorum. Lütfen bu bir hata mıdır yoksa ayarlardan mı değiştirilir?
D doctor155 Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 13 Makaleler 1 Yer Ankara, Turkey 23 Ekim 2014 #2 Recycle Bin'e sağ tıkla Properties'i aç. En alttaki "Display delete confirmation dialog" seçeneğinin başındaki tiki kaldır. İşlem tamam. Bir daha onay istemez
Recycle Bin'e sağ tıkla Properties'i aç. En alttaki "Display delete confirmation dialog" seçeneğinin başındaki tiki kaldır. İşlem tamam. Bir daha onay istemez
blockchainlover Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2014 #3 Teşekkürler işe yaradı.