Windows 10 Programlar Açılmıyor

emretanerc

Decapat
Windows 10 kullanıcısıyım. Bilgisayar güncelleştirme yaptıktan sonra hiçbir program açılmamaya başladı. Örnek vermem gerekirse:
  • Adobe Photoshop CS6 ya tıklıyorum imleç düşünüyor ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.
  • Başlat --> Hesap Makinesi yazdığımda Hesap Makinesine tıkladığımda birlikte aç ekranı çıkıyor. Görev yöneticisi ile açabiliyorum.
  • Google Chrome tıkladığım birlikte aç seçeneği çıkıyor. Görev yöneticis ile açabiliyorum.
  • League of Legends yönetici veya normal tıkladıktan sonra tepki vermiyor.
  • CPUIDMonitor normal tıklayınca açılmıyor yönetici olarak açılıyor.
Geçen sefer program ekleden en son yüklenen C++ silince 2005 yılıydı sanırım düzelmişti. Sinirlenip hepsini sildim ve elle aşağıdaki fotoğraftakileri kurdum.

Sizce nasıl düzeltebilirim şuan bazı programları yönetici olarak açabiliyorum, bazıları hiç açılmıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 hangi sürümünü kullanıyorsun?

Windows 10 hangi sürümünü kullanıyorsun?

Hocam pardon şimdi tekrar baktım Windows 8.1 kullanıyorum.

League of legends ve adobe photoshop vs tekrar yükledim açılıyor ama görev yöneticisi olarak açılıyor. Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğim de ekrana bir şey gelmiyor.Görev yöneticisine tıkladığımda tepki vermiyor.

Windows 8.1
Sürüm 6.3 (YAPIM NO 9600)

CMD yönetici olarak açın, "sfc\scannow" komutunu girin. Temel sistem onarımı bitene kadar bekleyin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun devam ederse tekrar buraya yazın.

CMD yönetici olarak açın, "sfc\scannow" komutunu girin. Temel sistem onarımı bitene kadar bekleyin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun devam ederse tekrar buraya yazın.

Başlattım, %100 durum aynı şuan.

Komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth bu komutu girermisin?

Bu komutlar tam olarak ne işe yarıyor, bilgisayarımda önemli dosyalar yanlış bir şey yapıp kaybolmasını istemem.

Durumun C++ dosyalarıyla ilgili olduğundan emin gibiyiz, doğru şey yüklendiğinde çalışıyorlar.Oyunlar vs açılıyor şuan normal tıklamayla.

Bu komutlar windows'un hasarlı olup olmadığını tarıyor. Dosyalarınıza zarar vermez.

Microsoft Windows [Version 6.3.9600]
(c) 2013 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır.

C:\Windows\system32>DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

Deployment Image Servicing and Management tool
Version: 6.3.9600.17031

Image Version: 6.3.9600.17031

The component store is repairable.
The operation completed successfully.

Bu şekilde çıktı verdi.

DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth bunuda dene hocam.

DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth bunuda dene hocam.
Bunu girmeye gerek yok. Windows önceki taramada hasar bulmuş ve onarabileceğini yazmış önceki paylaştığı raporda.

@emretanerc dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth komutunu girin. Sistemi yeniden başlatıp aynı komutu tekrar girin. Ardından sfc /scannow komutu girip tekrar yeniden başlatın. Sorunlar düzelmezse temiz kurulumdan başka çözüm yok bildiğim. ".exe" dosyaları mı açılmıyor programlar mı onu kesinleştirirseniz kolayca çözebilirim ama sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…