Windows 10 Programlar Açılmıyor

DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth bunuda dene hocam.

Görev Yöneticisine tıkladığımda aşağıdaki çıkıyor. LOL'e tıkladığımda aşağıdaki çıkıyor
Photoshopa tıkladığıdımda hiç tepki vermiyor.

Camtasia programın tıkladığım da bunu veriyor.

dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth

Bu kodu uyguluyorum şuan.

Format atmak istemiyorum Video montaj projeleri var ve dosyaların yeri değişince videodan footğraflar kalkıyor.O yüzden format atmadan çözersem iyi olucak veya yönetici olarak çalıştırıp devam edicem video bitene kadar.

Tamamdır yardımcı olmaya çalışacağım. Dediklerimi sorgulamadan yapmanız kesin sonuç sağlamanıza yardımcı olacaktır.

1. Başlata regedit yaz.
2. HKEY_CLASSES_ROOT\exefile'ı genişletip "shell" -> "runas" -> "command" şeklinde ilerleyin. IsolatedCommand değerine çift tıklayıp "%1" %* olarak değiştirin.

bunu yaptınız mı sonuç nedir?
bu arada bu dediğiniz olayı yapmaya çalışıyorum, ancak shell isimli dosyayı bulamıyorum daha çok Shell.UIHelper.1 gibi dosyalar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
C:\Users\deney>DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

Error: 740

Elevated permissions are required to run DISM.
Use an elevated command prompt to complete these tasks.

benimde aynı sorunum var win 11 pro kullanıyorum dediğiniz komutları denedim olmadı

Windows 10 kullanıcısıyım. Bilgisayar güncelleştirme yaptıktan sonra hiçbir program açılmamaya başladı.

Güncelleştirmeyi kaldırmayı bir dener misin? Güncellemeden sonra oldu demişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…