Windows 10 programlara tıklıyorum, açılmıyor

retrower

Megapat
Merhabalar, Itunes'i C'den D'ye yüklemek için regeditten tam hatırlayamadığım bir yolu C yerine D yaptım. Ve bunu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatınca aşağıda sabitlediğim simgeler açılmaz oldu. Yinede başlata yazarak onları açabiliyordum, ancak bugün Advanced System Care yükledikten sonra (başlatıp-temizlik yaptıktan sonra) bilgisayarı yeniden başlattığımda hiçbir uygulama ve program çalışmaz oldu. Daha da felaketi sistem geri yükleme yapamadığım gibi, hiçbir şekilde herhangi bir program açamıyorum. Tek açabildiğim Google Chrome ve Windows'un kendi programları. Çift tıklıyorum ama hiçbir şey açılmıyor. SFC /scannow denedim herhangi bir şey değişmedi.
dism.exe /Online /cleanup-image /restorehealth ve dısm /Online /cleanup-ımage /scanhealth yaptığımdaysa sonuçları ise şöyle:

C:\WINDOWS\Logs\DISM\dism.log:

Kaydını çok uzun olduğu için konuyu kirletmemek adına yapıştırmadım, not defterine kaydettim. Konuya nasıl ekleyeceğimi bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum ☹

Son düzenleyen: Moderatör:
"Advanced System Care" şu lanet programı kullanmayın arkadaş ya bozuyor işte bilgisayarı. Dostum benim sana önerim format atmandır. En güzel ve sağlıklı yoldur. Forum da biraz dolaşırsan Advanced System Care programının kaç kişiye daha hasar verdiğini görebilirsin.

Sorunun bir virüsten kaynaklandığını düşünüyordum ancak tüm problemler advanced system care ile başladı ve maalesef düzeltilemeyecek boyutta hasar var. Format dahi atılamayacak durumda bilgisayar.

İşin ehline sorduğumda bilgisayardaki tüm dosyaların yöneticiliğinin kaybedildiğini, yani "Ownership" indirip kurup denemem gerektiğini söyledi. Dosyaları bir yerden başka bir yere kopyalayamıyordum bile. İlginç bir şekilde klasörün/dosyanın adını değiştirdiğim zaman dosyayı taşıyabiliyordum. Ancak uzun uğraşlara rağmen tek çözüm temiz format oldu. Yine de teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…