5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 28 Mart 2023 #11 K.Makise dedi: Hocam arka planınızda bir evren çalışıyor çok normal Genişletmek için tıkla... Ben arkadaş için dedim ya. benim değerler normal. Windows 10 kuruluyken daha çok kullanıyordu.
K.Makise dedi: Hocam arka planınızda bir evren çalışıyor çok normal Genişletmek için tıkla... Ben arkadaş için dedim ya. benim değerler normal. Windows 10 kuruluyken daha çok kullanıyordu.
K.Makise Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #12 540312 dedi: Ben arkadaş için dedim ya. benim değerler normal. Windows 10 kuruluyken daha çok kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam arkada bir sürü gereksiz program açık (AIDA64, Cortana vb.) Bunlardan aktif olarak kullanmadıklarınızı kapatırsanız makine biraz rahatlar. Görev Yöneticisi'nin başlat menüsünden de devre dışı bırakmayı unutmayın.
540312 dedi: Ben arkadaş için dedim ya. benim değerler normal. Windows 10 kuruluyken daha çok kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam arkada bir sürü gereksiz program açık (AIDA64, Cortana vb.) Bunlardan aktif olarak kullanmadıklarınızı kapatırsanız makine biraz rahatlar. Görev Yöneticisi'nin başlat menüsünden de devre dışı bırakmayı unutmayın.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 28 Mart 2023 #13 K.Makise dedi: Hocam arkada bir sürü gereksiz program açık (AIDA64, Cortana vb.) Bunlardan aktif olarak kullanmadıklarınızı kapatırsanız makine biraz rahatlar. Görev Yöneticisi'nin başlat menüsünden de devre dışı bırakmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Hepsini kullanıyorum yav. Cortana kapalıydı zaten.
K.Makise dedi: Hocam arkada bir sürü gereksiz program açık (AIDA64, Cortana vb.) Bunlardan aktif olarak kullanmadıklarınızı kapatırsanız makine biraz rahatlar. Görev Yöneticisi'nin başlat menüsünden de devre dışı bırakmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Hepsini kullanıyorum yav. Cortana kapalıydı zaten.