Bendysama Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #1 Selam, benim bilgisayarım Windows 10 Pro lisanslı ama bu lisans kalıcı mı, yoksa bitiyor mu?
KS KS Bendysama Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #11 Tim dedi: Lisans anahtarını satın aldınız mı? Lisans anahtarını girdiyseniz sonsuza kadar sizindir. Genişletmek için tıkla... satın almadım discordda biri gösterdi ücretsiz bi şekilde microsoftun kendi sitesinden indirdim Bendysama dedi: Satın almadım Discord'da biri gösterdi ücretsiz bir şekilde Microsoft'un kendi sitesinden indirdim Genişletmek için tıkla... İndirdiğimdede Windows etkinleştirildi diyordu Artı 0 Eksi
Tim dedi: Lisans anahtarını satın aldınız mı? Lisans anahtarını girdiyseniz sonsuza kadar sizindir. Genişletmek için tıkla... satın almadım discordda biri gösterdi ücretsiz bi şekilde microsoftun kendi sitesinden indirdim Bendysama dedi: Satın almadım Discord'da biri gösterdi ücretsiz bir şekilde Microsoft'un kendi sitesinden indirdim Genişletmek için tıkla... İndirdiğimdede Windows etkinleştirildi diyordu