Haberbatur
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Orjinal Windows 8.1 kullanıyordum ve önce Windows 10 yükseltmemi sorunsuz gerçekleştirdim, ardından temiz kurulumu yaptım sıfırdan bir format gerçekleştirdim. Otamatik olarak Windows'um kendini etkinleştirdi. Daha sonra ' Etkinleştirme' bölümünden bilgisayarımı yükselt seçeneğine bastım ve ufak pencerede bir yükleme ekranı, ardından otomatik bir şekilde bilgisayarım yeniden başladı. Şu anda 'Bu Bilgisayar' özellikler dediğimde 'Windows 10 pro' yazıyor ve ürün etkinleştirildi diyor.
Sizlere iki sorum olacak, birincisi Orjinal lisanslı bir windows 10 kullandığımı başka hangi yöntemler ile anlayabilirim?
İkinci sorum ise ben orjinal 8.1 windows kullanıyordum, benim windows 10 home kullanabiliyor ve pro sürümüne geçememem gerekmiyor muydu?
Sizlere iki sorum olacak, birincisi Orjinal lisanslı bir windows 10 kullandığımı başka hangi yöntemler ile anlayabilirim?
İkinci sorum ise ben orjinal 8.1 windows kullanıyordum, benim windows 10 home kullanabiliyor ve pro sürümüne geçememem gerekmiyor muydu?
Son düzenleyen: Moderatör: