Windows 10 Pro'ya Geçme

Haberbatur

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Orjinal Windows 8.1 kullanıyordum ve önce Windows 10 yükseltmemi sorunsuz gerçekleştirdim, ardından temiz kurulumu yaptım sıfırdan bir format gerçekleştirdim. Otamatik olarak Windows'um kendini etkinleştirdi. Daha sonra ' Etkinleştirme' bölümünden bilgisayarımı yükselt seçeneğine bastım ve ufak pencerede bir yükleme ekranı, ardından otomatik bir şekilde bilgisayarım yeniden başladı. Şu anda 'Bu Bilgisayar' özellikler dediğimde 'Windows 10 pro' yazıyor ve ürün etkinleştirildi diyor.

Sizlere iki sorum olacak, birincisi Orjinal lisanslı bir windows 10 kullandığımı başka hangi yöntemler ile anlayabilirim?
İkinci sorum ise ben orjinal 8.1 windows kullanıyordum, benim windows 10 home kullanabiliyor ve pro sürümüne geçememem gerekmiyor muydu?

Mypdp2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 den örnek vereyim, Single Language kullanıcıydım ve Pro sürümüne ufak bir güncelleme ile dediğiniz gibi geçtim. Fakat etkinleştirme uyarısı vermişti ve sistemi tekrar Single Language sürümüne döndürmek zorunda kalmıştım. Muhtemelen Windows 10' un ufak bir hatası bu. İleri tarihlerde gelecek bir güncellemede lisansta problem yaşayabilirsiniz yani.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı