Windows 10 Pro'yu programsız etkinleştirmek güvenli mi?

IChaosXT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarıma virüs bulaştığı için sıfırdan format attım ve formattan sonra Windows 10 Pro ürün anahtarı ile etkinleştirmem lazımdı bende programsız bir yöntemle etkinleştirdim CMD ile ancak içime sönmeyen bir şey var bu yöntem güvenlimi daha yeni virüslerden kurtuldum hiçbir daha format falan atamam umarım güvenlidir, diyelim ki bu yöntem virüslü nasıl kurtulurum veya nasıl virüssüz etkinleştiririm yazarsanız sevinirim.

Not: KMSpico mu artık ismi neyse onu kullanmadım herkes onu kullanırsan virüs demesin kullanmadım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230506_210330.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Ben bir sorununu görmedim.

Amma yine de başka bir sunucuya bağlıyor.

PC ne erişebilirler.

Ucuz key al uğraşma hiç.

Kms serverinden virus bulasmasi bu gune kadar daha gormedigim bir sey fakat 40tlye key almak o kadar da zor olmamali.

Programlarin kendi icinde kendi sacmaliklari olabiliyor (sistemi izleme botu etmesi gibi) ama tek servere baglayarak bunu yapamaz.

Peki ben şu an nasıl kurtulabilirim bunlardan.

Güvenliğinden emin olmadığınız bir sunucuya devamlı istek gönderiyor ve cevap alıyorsunuz nihayetinde. Zorunda olmadıkça kullanılmamalı.

Yani KMS sunucusundan nasıl ayrılırım

Yaparsan key deaktiv olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…