Bilgisayarım eskiden yine mavi ekran verdiği zamanlar olmuştu. Ekranda kalıyordu hata ve ben kapatmadan manuel gitmiyordu. RAM'de sıkıntı varmış yeni RAM alarak çözmüştüm sorunu ancak o sıra bilgisayarcı SSD ömrü azalmış demişti sonra alırız demiştik. Şu an yine bazı oyunlarda mavi ekran yemeye başladım örneğin Wuthering Waves giriş ekranında veya girdikten 5dk sonra yiyorum ancak mavi ekran ekranda direkt kalmıyor çok değişik bir cızırtılı ses geliyor kulaklıkta 1 saniyelik mavi ekran monitöre yansıyor ve PC resleniyor. Bu hata SSD'den olabilir mi? Değerlerini bıraktım buraya.
İşletim sistemi.
Ekran kartı Zotac VGA NVIDIA 12 GB GDDR6 RTX 3060 Twin Edge.
RAM 16 GB.
Güç kaynağı 650watt.
İşlemci AMD Ryzen 5 3500X.
Anakart: A320M-HDV r 4.0
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...