Windows 10 Rainbow Six Siege açarken Bluetooth Bağlantısı kopuyor

Yer
İzmir
Çok ilginçtir ama sadece Rainbow Six Siege'e girerken Lg sj3 bluetooth soundbar ile bağlatıyı koparıyor. Bu olay sanırım Windows 1909 öncesi sürüme güncelleyince başladı. Yani bir önceki sürümde yoktu ve yeni sürüme geçtim hala devam ediyor. Acaba blr şekilde otomasyon olsa veya bağlantıyı sürekli stabil tutan bir program olsa süper olurdu. Bildiğiniz bir program var mı bunun için (araştrıdığım kadarıyla bulamadım, genelde android için şeyler çıkıyor zaten) yada sorunu yaşayıp çözen biri yardımcı olursa çok güzel olur. Ayrıca bilgisayarın jak girişine bağlanmaya yarayan bir kablo falan varsa bildiğiniz onu da söyleyebilirsiniz (soundbar optik çıkışlı sadece).

Şu çözüm adımlarını deneyip sonucu yazar mısınız?
Hocam bu makale otomatik bağlantının sağlanmaması durumda işe yarıyor. Bu soundbar'ı hem evde hem de bir önceki modelini iş yerimde kullanıyorum. Kumandasında auto power diye bir seçenek var, uyku moduna alıyor kendini bağlantı isteği gelince direkt bağlansın diye. Ayda yılda bir kendi kendine bağlanmadığı oluyor, o zaman Windows'tan bağlantıyı kaldırıp tekrar açınca düzeltebiliyorum zaten. Makalelere baktım, araştırmamı yaptım ama bir sonuç bulamadığım için buraya yazayım dedim. Bilgisayar açılırken bağlanıyor ama sadece o oyunda atıyor, gerçi 2-3 oyuna giriyorum genelde ama çoğunlukla Rainbow Six Siege oynadığım için sürekli oyun açılırken aşağıya alıp bağlantıyı tekrar yapmak can sıkıcı oluyor. Peki şöyle bir şey sorayım o zaman. Optik çıkışı jak girişine takmak için bir kablo yada yöntem var mı optik pci eklentisi ve ara adaptörlü bağlantı dışında(ara adaptörler ekstra güç gerektiriyor ve ince uçlu şarj aleti ile çalışıyor. Bu ince şarj kablosunu da kutusunda vermiyorlar enteresan bir şekilde).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı