Windows 10 Ralink Wifi Sürücüsü İnternet Dağıtımı Sorunu

odabas32

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. PollyGold markalı bir wifi sürücüsü almıştım ve bunda ismi tam olarak ne bilmiyorum ama bir yandan internete bağlanırken bir yandan da modem görevi görüyor yani interneti dağıtıyor. Windows 10'da bu özelliğini açtığım zaman telefondan bağlanırken sıkıntı çekiyorum sürekli "Bağlanıyor..." deyip kalıyor. Bazende hemen anında bağlanıyor ama internet gelmiyor. Windows 8.1'de de aynı sorunum vardı fakat bir kere bağlanınca tekrar sorunla karşılaşmıyordum, bunda çok uğraştırıyor beni. İp adresini elimde atamayı deniyorum bazen işe yarıyor fakat genelde olmuyor "192.168.123.1", "255.255.255.0" bu adresi kullanıyorum elimle atadığım zaman. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Kullandığın ürünün üretici sayfasına girip win.10 için güncel driverı olup olmadığına bir bak derim. Sonuçta Microsoft işletim sistemini yeniledi ancak diğer firmalar uyum amaçlı yazılımlarını hızlı günceller güncellemez o ayrı bir dert zaten :(

Kullandığın ürünün üretici sayfasına girip win.10 için güncel driverı olup olmadığına bir bak derim. Sonuçta Microsoft işletim sistemini yeniledi ancak diğer firmalar uyum amaçlı yazılımlarını hızlı günceller güncellemez o ayrı bir dert zaten :(

Windows 10 a göre driver daha yok. Win 8.1 in driverini kurdum ama dün bağlanmıştım bugün bağlanamaz oldum. Windows 8.1 işletim sistemi kullanırkende sorun vardı dediğim gibi.

Screenshot_2015-08-09-13-06-18.jpg ScreenShot_20150809130602.png ScreenShot_20150809130910.png

Bilen birileri yok mu? Acilen telefonuma internet sağlamam gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı