Windows 10 RAM kullanımı azaltma

406642

Decapat
2 GB RAM'im var (1333 MHz DDR3) Windows 10 Pro kullanıyorum.
Durum bu çözüm olarak bunları uygulayacağım.
1)Linux Mint kuracağım (Windows'un yanına)
2)Windows 10 Home(değişeceğini pek sanmıyorum ama )
3)Ya da son olarak Win 8.1 kuracağım sisiz tavsiyeleriniz nedir? (1, 2 ay RAM takamıyacağım maddi sıkıntılardan dolayı, garibanın yüzü güler mü?)

Avast'ı silebilirsin yüksek miktarda bellek kullanır onun yerine başka bir antivirüs tavsiye ederim.

2 GB değil 4 GB sistem de bile SSD yoksa Windows 10 kurulmaz. Gerçi kullananlar var ama neyse. Bence Win 7 kurun. Win 8.1 de olabilir. Size kalmış.

O sisteme Windows 8.1 olur. Windows 10'a 4 GB RAM bile tam oluyor 2 GB RAM'le işkence olur.

Eğer sadece internette gezinip oyun oynamıyorsanız Linux dağıtımları iyi olur sizin için. Ama ara sıra oyun oynarım diyorsanız Windows 8.1 kurabilirsiniz.

RAM azaltmada;
  • Linux Mint
  • Windows 8.1
Bunlar sıra ile olsun ancak daha iyi bir işletim sistemi olarak daha çok optimizasyonlu olarak ben Linux Mint -bence- seçerdim. Daha düşük sisteme uygun.

2 GB RAM ile Windows 10 kurulmaması gerekirken siz bir de üstüne Pro sürümü kurmuşsunuz, RAM kullanımını azaltamazsınız eğer azaltmak istiyorsanız Windows 10 kullanmamalısınız.

Razer Cortex Yazılımını Kullanabilirsiniz Ayrıca Avast Silmenizi Öneriyorum bilgisayarı Yavaşlatır olmadı Windows 8.1 Kurmak En Mantıklı Seçenek Windows 10 Home da aynı sıkıntıyı yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…