Windows 10 RAM kullanımı azaltma

Windows 8.1 X86 Single Language kur ya da Windows 7 starter veya Home Basic X86.

Avast silin ve Windows 10 Home Single Language kurun.

Avast yerine panda antivirüs kur çok hafif.

Avast'ı silebilirsin yüksek miktarda bellek kullanır onun yerine başka bir antivirüs tavsiye ederim.

Hangisini indiriyim bir de bu Avast'ı yükledim hiçbir yerden giremiyorum ne başlatda ne masaüstünde ne de dosyalarda

Mem Reduct programini kullanabilirsin.

İndirdim teşekkürler

2 GB değil 4 GB sistem de bile SSD yoksa Windows 10 kurulmaz. Gerçi kullananlar var ama neyse. Bence Win 7 kurun. Win 8.1 de olabilir. Size kalmış.

Win 8.1 ve linuux Mint kuracağım

Windows 8.1 görünüşü hiç hoşuma gitmiyor ama mecbur

Eğer sadece internette gezinip oyun oynamıyorsanız Linux dağıtımları iyi olur sizin için. Ama ara sıra oyun oynarım diyorsanız Windows 8.1 kurabilirsiniz.

GTA 4 oynuyorum 8.1 ve Mint kuracağım

2 GB RAM ile Windows 10 kurulmaması gerekirken siz bir de üstüne Pro sürümü kurmuşsunuz, RAM kullanımını azaltamazsınız eğer azaltmak istiyorsanız Windows 10 kullanmamalısınız.

Tamam karar verdim 8.1 ve yanında Linux kullanıncam (ama çok bir şey bilmiyorum)

2 GB RAM ile Windows 10 bile sıkıntılı iken Pro kurmuşsun. Bence Home Single Language dene. Ayrıca Avast sil.

Avast'ı bulamıyorum ki siliyim önce Windows 10 Home deneyeceğim yükledim diye sonra 8.1 ve yanında Linux Mint

Bence hiç antivirüs kullanmasın. Defender zaten yeterli olur. Kaynak tüketimi de azalır.

Hocam anti malwera çok RAM kullanıyordu 200 MB falan
Niye öyle dediniz bende Windows 10'dan daha iyi ve rengarenk.

Hocam bir türlü alışamdım 10 yıldır zaten 10 çıktığı gibi yükledim tasarımı hoşuma gitmiyor belki de önyargıyımdır yarın indireceğim bakalım nasıl olacak

Azaltmak için:

1. Tarayıcı değişikliği.
  2. İşletim sistemi değişikliği.
  3. Antivirüs değişikliği.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzleyebilirsin. 2. Avast'ı sil, 3. ise 2 GB RAM ile çok bir şey bekleme maalesef. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…