M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #31 406642 dedi: Kurulumu normal Windows gibi USB'ye yazdırıp Boot etmek. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
406642 dedi: Kurulumu normal Windows gibi USB'ye yazdırıp Boot etmek. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 26 Nisan 2021 #32 m3081 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım.
m3081 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #33 Madss dedi: Ben de anlamadım. Genişletmek için tıkla... Şu an fark ettim. Az kalsın beni de yakıyordu.
Madss dedi: Ben de anlamadım. Genişletmek için tıkla... Şu an fark ettim. Az kalsın beni de yakıyordu.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 26 Nisan 2021 #34 m3081 dedi: Şu an fark ettim. Az kalsın beni de yakıyordu. Eki Görüntüle 994025 Eki Görüntüle 994026 Genişletmek için tıkla... Buna karşı ben her mesajı alıntıladığımda düzelt tuşunu kullanıyorum.
m3081 dedi: Şu an fark ettim. Az kalsın beni de yakıyordu. Eki Görüntüle 994025 Eki Görüntüle 994026 Genişletmek için tıkla... Buna karşı ben her mesajı alıntıladığımda düzelt tuşunu kullanıyorum.
4 406642 Decapat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 708 Çözümler 3 27 Nisan 2021 #35 m3081 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Madss dedi: Ben de anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.15'ten sonrası
m3081 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Madss dedi: Ben de anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.15'ten sonrası
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 27 Nisan 2021 #36 406642 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.15'ten sonrası. Genişletmek için tıkla... Video 1.15'e geldikten sonra videoya sağ tıklayıp "geçerli zamana ait video URL'sini kopyala" diyerek saniye belirtmemiş olursun.
406642 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.15'ten sonrası. Genişletmek için tıkla... Video 1.15'e geldikten sonra videoya sağ tıklayıp "geçerli zamana ait video URL'sini kopyala" diyerek saniye belirtmemiş olursun.
4 406642 Decapat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 708 Çözümler 3 27 Nisan 2021 #37 Madss dedi: Video 1.15'e geldikten sonra videoya sağ tıklayıp "geçerli zamana ait video URL'sini kopyala" diyerek saniye belirtmemiş olursun. Genişletmek için tıkla... Linki telefondan aldım hocam teşekkürler
Madss dedi: Video 1.15'e geldikten sonra videoya sağ tıklayıp "geçerli zamana ait video URL'sini kopyala" diyerek saniye belirtmemiş olursun. Genişletmek için tıkla... Linki telefondan aldım hocam teşekkürler