H haunT Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 12 GB RAM kullanıyorum. Oyun performansı için RAM kullanımı nasıl azaltabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #2 Boşta RAM kullanımı ne kadar?
azizkaratas Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #3 20H1'den sonra işin tadı kaçmaya başladı. Ben de bir çözüm aradım fakat bulamayınca 8.1'e geçtim. Bulana kadar da Windows 10'un yanından dahi geçmem.
20H1'den sonra işin tadı kaçmaya başladı. Ben de bir çözüm aradım fakat bulamayınca 8.1'e geçtim. Bulana kadar da Windows 10'un yanından dahi geçmem.
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 16 Mayıs 2021 #4 Kanka bu videoyu izle denilenleri yap 15 dakikada bir RAM'in önbelleği kendi kendine temizleniyor RAM kulllanımı bayağı bir düşüyor ben denedim işe yaradı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kanka bu videoyu izle denilenleri yap 15 dakikada bir RAM'in önbelleği kendi kendine temizleniyor RAM kulllanımı bayağı bir düşüyor ben denedim işe yaradı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 17 Mayıs 2021 #5 Debloat kullanın.
H haunT Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #6 Cakif dedi: Boşta RAM kullanımı ne kadar? Genişletmek için tıkla... %15 civarında
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #7 haunT dedi: %15 civarında. Genişletmek için tıkla... RAM kullanımınız gayet düşük zaten daha fazla düşürmek sistem kararsızlığaına yol açabilir.
haunT dedi: %15 civarında. Genişletmek için tıkla... RAM kullanımınız gayet düşük zaten daha fazla düşürmek sistem kararsızlığaına yol açabilir.
emies Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 255 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Windows'u kurmayı deneyebilirsiniz. Çok stabil ve hızlı çalışmakta.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Windows'u kurmayı deneyebilirsiniz. Çok stabil ve hızlı çalışmakta.
Predaking Attopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 37 28 Nisan 2022 #9 Bunu deneyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bunu deneyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et