avatarmusti Kilopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #11 EmreSezgin dedi: Çok normal bu arka plan çok uygulama calisiyor. Genişletmek için tıkla... Sadece torrent. 132923 dedi: RAM'iniz kaç GB? Torrent vb. programları kapatarak bir miktar RAM kullanımını azaltabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AirWick dedi: 4 GB RAM kullanıyorsanız normal. Genişletmek için tıkla... 8 GB. Seyyar Satıcı dedi: 4 GB kullanıyorsan normal. Birçok hizmet kapalı ve sistem boşta olduğu zaman da benimki %43 46 arası kullanıyor. Tek sende değil rahat ol. Genişletmek için tıkla... Hayır işte 8 GB. Kadir.R dedi: Bir problem olduğunu düşünüyorsan bu videoyu izle Genişletmek için tıkla... Bu işlem biraz tehlikeli gibi geldi yine de yapmalı mıyım Son düzenleme: 18 Ekim 2020
EmreSezgin dedi: Çok normal bu arka plan çok uygulama calisiyor. Genişletmek için tıkla... Sadece torrent. 132923 dedi: RAM'iniz kaç GB? Torrent vb. programları kapatarak bir miktar RAM kullanımını azaltabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AirWick dedi: 4 GB RAM kullanıyorsanız normal. Genişletmek için tıkla... 8 GB. Seyyar Satıcı dedi: 4 GB kullanıyorsan normal. Birçok hizmet kapalı ve sistem boşta olduğu zaman da benimki %43 46 arası kullanıyor. Tek sende değil rahat ol. Genişletmek için tıkla... Hayır işte 8 GB. Kadir.R dedi: Bir problem olduğunu düşünüyorsan bu videoyu izle Genişletmek için tıkla... Bu işlem biraz tehlikeli gibi geldi yine de yapmalı mıyım
Kadir.R Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fikir adamı 19 Ekim 2020 #12 avatarmusti dedi: Sadece torrent. 8 GB. Hayır işte 8 GB. Bu işlem biraz tehlikeli gibi geldi yine de yapmalı mıyım. Genişletmek için tıkla... Ben videodaki programı kullandım gerçekten çok işe yaradı eskiden Windows hiçbir şey açık değilken 2 GB RAM tüketiyordu videodaki programla 1.2 GB'a kadar düştü. Sende bir dene zarar göreceğini zannetmiyorum.
avatarmusti dedi: Sadece torrent. 8 GB. Hayır işte 8 GB. Bu işlem biraz tehlikeli gibi geldi yine de yapmalı mıyım. Genişletmek için tıkla... Ben videodaki programı kullandım gerçekten çok işe yaradı eskiden Windows hiçbir şey açık değilken 2 GB RAM tüketiyordu videodaki programla 1.2 GB'a kadar düştü. Sende bir dene zarar göreceğini zannetmiyorum.