Windows 10 RAM'i silgi ile silip takınca mavi ekran hatası

menhel

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, hepinize öncelikle iyi geceler. Konuya giriyorum direk. Ben 460 gün askerlik yaptım ve yeni bitti askerliğim. Bu 460 gün içerisinde bilgisayarımda sağlam bir şey kalmamış ekran kartım bozulmuş, RAM'lerden bir tanesi bozulmuş, hard disk bozulmuş. Bunları teknik servise verdiğim zaman öğrendim. Ben de en azından para kazanana kadar beni idare etsin diye yeni bir SSD alıp harici ekran kartı (Intel HD Graphics) ve 2 GM RAM ile bilgisayarı kullanır vaziyete getirdim. Fakat dün yeni bir güncelleme yaptıktan sonra bilgisayara (orijinal Windows değil o yüzden bu bir hataydı biliyorum.) Bilgisayar kasmaya ve SSD'yi zorlamaya başladı ben de onun çözümünü ararken birçok ayar yaptım fakat bu kez daha kötü oldu bilgisayar. En son RAM'i söküp yeniden taktım. Fakat bu sefer de bilgisayarınız bir sorun ile karşılaştı yeniden başlatılıyor hatası almaya başladım. Hiçbir şekilde bilgisayarı açamıyorum. Güvenli mod ile falan denedim yapılabilecek her yolu denedim ama olmadı. Bana yardım edebilecek birisi varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler 🙏
Ha bu arada RAM'i çıkarttığım zaman ucunu silgi ile zarar vermeyecek yavaslikta gayet yumuşak yaptım ve daha sonra onu fırça ile kalan silgi kalıntılarını temizledim. Daha sonra taktım ve bilgisayar sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar parçaları durduğu yerde arızalanmaz en fazla tozlanır. RAM ve diğer parçaları alkol ile alkol yok ise kolonyalı pamuk ile silip hemen kurula, iyice kuruyunca tekrar tak, genel tozu temizle çalışması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı