Windows 10 RAR olarak iniyor ve çıkan dosya boyutu düşük

Kerem00 nickli arkadaş için demiştim hocam size demedim. <3.

Dediğim gibi hocam eğer aynı şeyden bahsediyorsak ben FAT32 yaptım (kastettiğim şu direk Microsoft'tan indirmiş olmanız gerekmekte) bu adımları geçtikten sonra dosya 3.5 GB tarzı bir şey olacaktır direk UEFI seçip kurulum yapabilirsiniz .

Sorduğum soruya cevap verebilir misiniz acaba? Farkları neler ayrıca

Ben de hiçbir şeye dokunmadım Rufus programında FAT32 olarak bıraktım ve öyle kurdum. Sıkıntı yok diyorsun galiba hocam En yenisi en iyisi NTFS falan olması pek de bir şeyi değiştirmiyor galiba. Sistem konusunda sıkıntı yaşamam umarım.

Yok hocam ben net konuşmayı sevmem ama şu an cidden kurulum yaptığım PC'den yazıyorum bunları eğer bir hata yapmadıysanız ve yapmazsanız gayet güzel bir şekilde kulurum olur ki zaten eğer dosya sığmazsa Rufus hata verir onu da belirteyim flaşa kurulum sonrasında eğer alt kısım yeşil olduysa ve hazır tarzı bir şey yazıyorsa olmuştur .

Evet zaten şu anda flash hazır o konuda bir sıkıntı yok. Boyutunun düşük olması ve seçili ayarların farklı olması beni yanlış mı yaptım acaba diye düşündürdü ama galiba sıkıntı yok. FAT32 ve diğer yeni nesil olan kurulum süreciyle alakalı galiba kurduğum sistemin performansına bir etkisi yok diye anladım.

Hayırlı kurulumlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…