Windows 10 rastgele donuyor

ihsank48

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Window 10 rastgele donuyor, görev yöneticisinden Windows'u yeniden başlatınca düzeliyor. Windows'um orijinal bilgisayarımın tüm güncellemeleri tam, sistem M.2 SSD'ye kurulu. Aynı sorunu yaşayan oldu mu?

Donduğu zaman görev yöneticisinden işlemci kullanımına bakar mısın? Kaç oluyor genelde?

Rastgele değildir mutlaka bir sebebi vardır belki RAM problemi olabilir memtest86 ile bir bakmanızı önerirm veya SSD bozulmuş olabilir.

Rastgele değildir mutlaka bir sebebi vardır belki RAM problemi olabilir Memtest86 ile bir bakmanızı önerirm veya SSD bozulmuş olabilir.

Lenovo vantage uygulaması ile bilgisayarı tarattım hiçbir donanımda sıkıntı yok.

Yeniden başlattııktan sonra bir daha olmuyor sanırım. Öncelikle BIOS ve SSD için FW güncellemesini kontrol eder misin?
BIOS ve FW güncellemelerini yaptım ama hala aynı, Windows'un son versiyonuna güncellemeden önce böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım bir sonraki Update ile düzelir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…