Harun Yeşilyurt Megapat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2016 #1 Razer Kraken 7.1 Chroma kulaklığım var. Windows 10 yüklediğimde mikrofondan cızırtı geliyor çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi ?
Razer Kraken 7.1 Chroma kulaklığım var. Windows 10 yüklediğimde mikrofondan cızırtı geliyor çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi ?
E Eymen012 Hectopat Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2016 #2 Harun Yeşilyurt dedi: Razer Kraken 7.1 Chroma kulaklığım var. Windows 10 yüklediğimde mikrofondan cızırtı geliyor çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi ? Genişletmek için tıkla... Aynı ürünü ve sistemi ben de kullanıyorum ben de böyle bir sorun yok ürün arızalı olmasın.
Harun Yeşilyurt dedi: Razer Kraken 7.1 Chroma kulaklığım var. Windows 10 yüklediğimde mikrofondan cızırtı geliyor çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi ? Genişletmek için tıkla... Aynı ürünü ve sistemi ben de kullanıyorum ben de böyle bir sorun yok ürün arızalı olmasın.
Harun Yeşilyurt Megapat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2016 #3 Öbür windows sistemlerinde bir sıkıntı yok sadece 10 da sıkıntı
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 26 Mart 2016 #4 Kulaklığın kendi paketinden ses kartı çıktı mı? Eğer varsa onu deneyiniz.
Harun Yeşilyurt Megapat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2016 #5 ekmeğin altındaki etiket dedi: Kulaklığın kendi paketinden ses kartı çıktı mı? Eğer varsa onu deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır ses kartı yok Razer Synapse proğramı var
ekmeğin altındaki etiket dedi: Kulaklığın kendi paketinden ses kartı çıktı mı? Eğer varsa onu deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır ses kartı yok Razer Synapse proğramı var