M Mustafa253 Kilopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #1 Merhaba Realtek Audio driver yükledim ama sesin üstünde yine çarpı var. Aygıt yönetiminde görünmüyor, ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2024
Merhaba Realtek Audio driver yükledim ama sesin üstünde yine çarpı var. Aygıt yönetiminde görünmüyor, ne yapmam lazım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.850 Çözümler 244 1 Mart 2024 #2 Mustafa253 dedi: Merhaba Realtek Audio driver yükledim ama sesin üstünde yine çarpı var. Aygıt yönetiminde görünmüyor, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nin resmini atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Mustafa253 dedi: Merhaba Realtek Audio driver yükledim ama sesin üstünde yine çarpı var. Aygıt yönetiminde görünmüyor, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nin resmini atabilir misiniz?
KS KS M Mustafa253 Kilopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #3 ReloadingData dedi: Aygıt Yöneticisi'nin resmini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi