Windows 10 Realtek Ses Sorunu

Enesunal

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Birkaç gün önce laptopum basit bir Windows güncellemesi yaptı. Güncelleme yüzünden olduğunu düşündüğüm bir ses cızırtısı ortaya çıktı. Ben de bunu çözmek için, internetten ses kartıma uygun Realtek driverını bulup yükledim. En başta sorun yok gibiydi ama laptopu kapatıp açtığımda ses gelmiyordu. Yeniden başlatınca düzeliyordu. Ben de bunu takmadım ve bu sabah ses hiç gelmemeye başladı. Bir çok farklı çözüm denedim ama hiçbiri sorunumu çözemedi. Örneğin; kayıttan yürütme aygıtlarında bulunan hoparlörümde ses testi yapmaya çalıştığımda "Failed to play test tone" hatası veriyor.(Windows ingilizce). Dxdiag'ı açtığımda "Error: Problem getting extra sound info " hatası alıyorum. Bugün bayağı bir zamanımı harcadım. Şu an bir proje üzerinde uğraşıyorum ve bu olay fazlasıyla canımı sıktı. Pek format atmak da istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Laptopumun adı ve özellikleri:

DELL Inspiron 7567

• i7 7700HQ
  • 16GB DDR4 RAM
  • 1TB Harddisk
  • 256GB SSD
  • Nvidia GTX 1050Ti 4GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı