Arkadaşlar selamlar. Sorun şu ki bir gün öncesinde Windows bir güncelleme yaptı. Büyük bir güncelleme. (Sanırsam Ekim güncellemesi) Yaptıktan sonra bilgisayarım normal şekilde çalışmasına devam ediyordu. Bir sonraki gün bilgisayarımı çalıştırdıktan sonra Recovery 0xc0000098 hatasıyla karşılaştım. F1'e basıp gelişmiş ayarlara girdim. Birden çok seçenek çıktı. (Başlangıç Onarma, Sistem Geri Yüklemesi, En son sürümü kaldır, komut istemiyle sorunu düzelt vb.) Bu seçeneklerin hepsini denedim ancak bir sonuç vermedi. Formatsız olarak sorunu çözemez miyim? (Bu arada Windows'um SSD'me kurulu. Diğer verilerim HDD'de) Yardımcı olursanız sevinirim.
Windows 10 1809 güncel iso dosyasını indir rufus ile flas belleğe yaz ve formatsız kurulum yap. Kurulum bittikten sonra disk temizlemeye girip sol alttan sistem dosyalarını temizleye tıklayıp temizlemesini bekle.
Windows 10 1809 güncel iso dosyasını indir rufus ile flas belleğe yaz ve formatsız kurulum yap. Kurulum bittikten sonra disk temizlemeye girip sol alttan sistem dosyalarını temizleye tıklayıp temizlemesini bekle.
İlk önce format atıp yükleseydim windows u ne farkı olurdu senin yönteminden. (Bu arada windows lisans anahtarımı tekrar girdiğim de çalışacak mı? Bu 2 yöntemin herhangi birisini yaptığım da.) Teşekkürler bu arada deneyeceğim yöntemini.
İlk önce format atıp yükleseydim windows u ne farkı olurdu senin yönteminden. (Bu arada windows lisans anahtarımı tekrar girdiğim de çalışacak mı? Bu 2 yöntemin herhangi birisini yaptığım da.) Teşekkürler bu arada deneyeceğim yöntemini.
Formatsız nasıl çözerim dediğin için böyle bir tavsiye de bulundum. Bilgiler önemli değilse format en sağlıklısı olur. Anakart değiştirmedikçe lisans anahtarın çalışır windows başladığında internete bağlaman yeterli o kendi etkinleştirir.
Formatsız nasıl çözerim dediğin için böyle bir tavsiye de bulundum. Bilgiler önemli değilse format en sağlıklısı olur. Anakart değiştirmedikçe lisans anahtarın çalışır windows başladığında internete bağlaman yeterli o kendi etkinleştirir.
Windows un 1809 sürümün de sıkıntı var diye biliyorum hatanında bu yüzden oluştuğunu düşünüyorum. O yüzden 1803 sürümünü yükleyeceğim. Yardımın için teşekkürler.
Windows un 1809 sürümün de sıkıntı var diye biliyorum hatanında bu yüzden oluştuğunu düşünüyorum. O yüzden 1803 sürümünü yükleyeceğim. Yardımın için teşekkürler.
1809 sürümünde sıkıntı olduğu söylendi microsoft sitesinden kaldırdı uzun bir süre sonra düzeltip tekrar yayınladı. Şuan ki sürümde hala sorun var mı bilmiyorum fakat bana denk gelmedi. Karar sizin tabi ki.