urgot Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #1 Tdu oynuyordum bir anda PC mavi ekran verdi ve kapandı. Daha sonra onarim monarim bir şeyler dedikten sonra bu ekran geldi. Çözümü nedir? Dosya Ekleri IMG_20240611_010735.jpg 50,9 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2024
Tdu oynuyordum bir anda PC mavi ekran verdi ve kapandı. Daha sonra onarim monarim bir şeyler dedikten sonra bu ekran geldi. Çözümü nedir?
payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #2 urgot dedi: Tdu oynuyordum bir anda PC mavi ekran verdi ve kapandı. Daha sonra onarim monarim bir şeyler dedikten sonra bu ekran geldi. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle otomatik onarım esnasında bir hata verdi. Ve bu hatayı aldınız çözümü sadece format diye biliyorum.
urgot dedi: Tdu oynuyordum bir anda PC mavi ekran verdi ve kapandı. Daha sonra onarim monarim bir şeyler dedikten sonra bu ekran geldi. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle otomatik onarım esnasında bir hata verdi. Ve bu hatayı aldınız çözümü sadece format diye biliyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.002 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #3 PC'yi aç kapa yapıp dener misin?
urgot Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #4 Einstein dedi: PC'yi aç kapa yapıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Defalarca denedim olmuyor
payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #5 urgot dedi: Defalarca denedim olmuyor Genişletmek için tıkla... Muhtemelen dediğim sorundan kaynaklı.
urgot dedi: Defalarca denedim olmuyor Genişletmek için tıkla... Muhtemelen dediğim sorundan kaynaklı.
urgot Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #6 payelm dedi: Yüksek ihtimalle otomatik onarım esnasında bir hata verdi. Ve bu hatayı aldınız çözümü sadece format diye biliyorum Genişletmek için tıkla... payelm dedi: Muhtemelen dediğim sorundan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Hocam format atmak şart zaten belli orası da yani illaki sıfırdan windows mu kurcam dosyalari kaybetmeden kurtarmanin bir yolu yok mu
payelm dedi: Yüksek ihtimalle otomatik onarım esnasında bir hata verdi. Ve bu hatayı aldınız çözümü sadece format diye biliyorum Genişletmek için tıkla... payelm dedi: Muhtemelen dediğim sorundan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Hocam format atmak şart zaten belli orası da yani illaki sıfırdan windows mu kurcam dosyalari kaybetmeden kurtarmanin bir yolu yok mu
payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #7 urgot dedi: Hocam format atmak şart zaten belli orası da yani illaki sıfırdan windows mu kurcam dosyalari kaybetmeden kurtarmanin bir yolu yok mu Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum maalesef.
urgot dedi: Hocam format atmak şart zaten belli orası da yani illaki sıfırdan windows mu kurcam dosyalari kaybetmeden kurtarmanin bir yolu yok mu Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum maalesef.
urgot Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #8 payelm dedi: Yok diye biliyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Hic iyi olmadi bu