Windows 10 redistributable programlarından silinenleri geri getirme

362045

Hectopat
Başlıkta yazan sorunum. 2, 3 tane redistributable silmiş olabilirim :/
Nasıl geri getiririm?

Steam üzerinden bu programlara ihtiyaç duyan bir oyununuz varsa oyuna girmeye çalıştığınızda Steam tekrar indirmesini yapacaktır. Onun dışında Microsoft'un sitesinde indirme bağlantıları mevcut.

Steam üzerinden bu programlara ihtiyaç duyan bir oyununuz varsa oyuna girmeye çalıştığınızda Steam tekrar indirmesini yapacaktır. Onun dışında Microsoft'un sitesinde indirme bağlantıları mevcut.

Steam ya da herhangi bir oyunum yok. Sadece bu redistributable programlardan birini silince dosya gezgini kapandı. Herhalde dosya gezginine bir şey yaptı. Bu redistributable programların hepsinin listelendiği bir yer bulabilsem bende olmayan hepsini bulup kurardım. Bir de bu redistributable ne yapıyor? Önemli mi?

Programların düzgün çalışması için gerekli olan yazılımlardır.

Bütün Visual Studio (versiyon) programlarımı indiriyorum?

Denetim masasına bakıp yalnızca sisteminizde olmayanları indirip kurmanızı öneririm. Diğer türlü boşuna indirme yapmış olacaksınız.

Bende bunlar var.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    8,1 KB · Görüntüleme: 46
Gönderdiğiniz Microsoft sitesinde 15, 17 ve 2019 vcredist dosyaları aynı kurulum dosyasında.

Kurmanızda sakınca yok. Ayrıca dosyalar sıkıntısız çalışacaktır eksik bir yazılım yok. Eski sürümleri kaldırıp yenilerini yüklememiz önerilir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…