samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #1 XBOX uygulaması>Ayarlar>DVR'ı kapatın. FPS sorunu düzelecektir. Ayrıca yükseltme ile geçtiyseniz temiz kurulum yapmanızı da tavsiye ederim.
XBOX uygulaması>Ayarlar>DVR'ı kapatın. FPS sorunu düzelecektir. Ayrıca yükseltme ile geçtiyseniz temiz kurulum yapmanızı da tavsiye ederim.
Okan Ugurlu Hectopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #2 Thank you
FMK Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2016 #3 samet67671 dedi: XBOX uygulaması>Ayarlar>DVR'ı kapatın. FPS sorunu düzelecektir. Ayrıca yükseltme ile geçtiyseniz temiz kurulum yapmanızı da tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Pc ile xbox'ın nasıl bir bağlantısı var. Ben steam üzerinden indirdim ne yapmam gerekiyor?
samet67671 dedi: XBOX uygulaması>Ayarlar>DVR'ı kapatın. FPS sorunu düzelecektir. Ayrıca yükseltme ile geçtiyseniz temiz kurulum yapmanızı da tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Pc ile xbox'ın nasıl bir bağlantısı var. Ben steam üzerinden indirdim ne yapmam gerekiyor?
L Latasho Megapat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 136 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Ağustos 2016 #4 FMK dedi: Pc ile xbox'ın nasıl bir bağlantısı var. Ben steam üzerinden indirdim ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Windows'ta Xbox uygulaması mevcut. Arama kısmına yazarsanız görürsünüz.
FMK dedi: Pc ile xbox'ın nasıl bir bağlantısı var. Ben steam üzerinden indirdim ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Windows'ta Xbox uygulaması mevcut. Arama kısmına yazarsanız görürsünüz.