Windows 10 Redstone Performans Sorunu

Yasin Kaplancı

Hectopat
Yer
Adana, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar ben CS:GO oyuncusuyum. Oyunda 250-300 arası FPS almaktayım. Windows 10 güncellemesi sonrası oyun açılışta 30 FPS olarak açılıyor. Ayarlara girip MSAA ayarlarını değiştirdiğimde FPS normale dönüyor, yani 250 FPS'e çıkıyor tekrardan, bazen de ekran parlaklığı kendinden değişiyor. Bu neden oluyor acaba, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Arkadaşım bu video sorununu çözer sanırım. Ben yaptım sorunum düzeldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Malesef sorunum düzelmedi. Güncelleme sonrası oyunu açıyorum 30 FPS ile başlıyor. ALT+TAB yapıp oyunu geri açtığımda da FPS düzeliyor. Çok ilginç bir sorun, ilginiz için genede teşekkür ederim.

Evet arkadaşlar sorun düzeldi. Çözümü bu sitede bir arkadaş paylaşmış, aynı sorunu olanlar varsa çözümü olan konunun linkini atıyorum. [Çözüm] Windows 10 Redstone CS:GO performans sorunu

Yukleme yaparken önbellek dolmuş olabilir çoğu kişide aynı sorun var wise care veya advanced system care ile taratıp temizleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı