Deniz0 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayari resetlerken bu hatayi aliyorum. Ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri image.jpg 83,6 KB · Görüntüleme: 89
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 25 Kasım 2022 #2 Deniz0 dedi: Arkadaşlar bilgisayari resetlerken bu hatayi aliyorum. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İmaj dosyanız bozulmuş olabilir mi? İlk kez mi bu hatayı alıyorsunuz?
Deniz0 dedi: Arkadaşlar bilgisayari resetlerken bu hatayi aliyorum. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İmaj dosyanız bozulmuş olabilir mi? İlk kez mi bu hatayı alıyorsunuz?
Deniz0 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #3 babypluto dedi: İmaj dosyanız bozulmuş olabilir mi? İlk kez mi bu hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Emin degilim arkadasimin laptopu bu ama CMD'ye gidemiyorum USB'den Windows'u kuracaktim.
babypluto dedi: İmaj dosyanız bozulmuş olabilir mi? İlk kez mi bu hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Emin degilim arkadasimin laptopu bu ama CMD'ye gidemiyorum USB'den Windows'u kuracaktim.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2022 #4 Windows dosyaları hasar görmüş veya tam yüklenememiş, eksik olduğundan dolayı Windows'u başlatamıyor. Windows'u yeniden kurmanız gerekiyor. Deniz0 dedi: Emin degilim arkadasimin laptopu bu ama CMD'ye gidemiyorum USB'den Windows'u kuracaktim. Genişletmek için tıkla... USB'den ISO dosyası yazılıysa uğraşmadan kurun derim Windows'u kurarsanız çözülür bu hata.
Windows dosyaları hasar görmüş veya tam yüklenememiş, eksik olduğundan dolayı Windows'u başlatamıyor. Windows'u yeniden kurmanız gerekiyor. Deniz0 dedi: Emin degilim arkadasimin laptopu bu ama CMD'ye gidemiyorum USB'den Windows'u kuracaktim. Genişletmek için tıkla... USB'den ISO dosyası yazılıysa uğraşmadan kurun derim Windows'u kurarsanız çözülür bu hata.