Windows 10 Restone mikrofondan ses gelmeme sorunu

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar. Eminim ki birçoğunuz bu Windows 10'un yıl dönümü güncellemesini duymuşsunuzdur. Ben de ayarlardan bu güncellemeden faydalanıp güncellemeleri denetledim. Güncelleme geldi ve bir hayli sürdü. Yaklaşık 30-45 dakika civarı sürdü. Güncelleme kuruldu. Ancak şimdi karşıma ilk defa böyle bir şey geldi. Steam ve Bandicam üzerinden sesimi duyamaz oldum. Ufak birkaç ayar yapsam bile işe yaramadı. Sizce sorun bu güncellemeden mi kaynaklı yoksa başka bir unsurdan dolayı da olabilir mi? Cevaplarsanız gerçekten sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
NOT: Bu sorunu bugün fark ettim. Bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici bir ses kartı kullanıyorsan şayet sürücüsü güncel ise kaldır ve tekrar kur. Dahili içinde aynı işlemi yapıp dene.

Ses simgesine sağ tıklayıp kayıt aygıtlarına girin ve ayarlamalarınızı yapın.

Harici bir ses kartı kullanıyorsan şayet sürücüsü güncel ise kaldır ve tekrar kur. Dahili içinde aynı işlemi yapıp dene.
Hocam harici kullanmıyorum. Laptopun kendi mikrofonunu kullanıyorum.

Ses simgesine sağ tıklayıp kayıt aygıtlarına girin ve ayarlamalarınızı yapın.
Hocam oradan da ayarlama yapıyorum. Sonuç aynı. İşin tuhaf tarafı kayıt aygıtları kısmında algılanan mikrofonda sesim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…