Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 11 Ağustos 2022 #1 Windows 10 Retail key aldım etkinleştirme olmadı. Telefonla etkinleştirme yapacağım ne kadar güvenli? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022
Windows 10 Retail key aldım etkinleştirme olmadı. Telefonla etkinleştirme yapacağım ne kadar güvenli?
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 11 Ağustos 2022 #2 Emrebeyx dedi: Windows 10 Retail key aldım etkinleştirme olmadı. Telefonla etkinleştirme yapacağım ne kadar güvenli? Genişletmek için tıkla... %100 legaldir, yani güvenli bir yöntemdir. Windows için ürün etkinleştirme – çevrimiçi ve destek telefon numaraları - Microsoft Desteği Bir internet bağlantısı, otomatik sistem veya canlı destek danışmanı kullanarak Windows'u nasıl etkinleştireceğinizi öğrenin. support.microsoft.com Örnek; GitHub - BoomBookTR/Windows-Legal-Activation-Script: Bu Batch Script, Windows aktivasyonunun kod ile kolayca yapılmasını sağlar. Bu Batch Script, Windows aktivasyonunun kod ile kolayca yapılmasını sağlar. - BoomBookTR/Windows-Legal-Activation-Script github.com
Emrebeyx dedi: Windows 10 Retail key aldım etkinleştirme olmadı. Telefonla etkinleştirme yapacağım ne kadar güvenli? Genişletmek için tıkla... %100 legaldir, yani güvenli bir yöntemdir. Windows için ürün etkinleştirme – çevrimiçi ve destek telefon numaraları - Microsoft Desteği Bir internet bağlantısı, otomatik sistem veya canlı destek danışmanı kullanarak Windows'u nasıl etkinleştireceğinizi öğrenin. support.microsoft.com Örnek; GitHub - BoomBookTR/Windows-Legal-Activation-Script: Bu Batch Script, Windows aktivasyonunun kod ile kolayca yapılmasını sağlar. Bu Batch Script, Windows aktivasyonunun kod ile kolayca yapılmasını sağlar. - BoomBookTR/Windows-Legal-Activation-Script github.com