Moneyinthepower Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 838 Çözümler 5 19 Mart 2019 #1 Windows 10 retail key ile kullanıyorum. Şimdi normal SSD kullanıyorum Windows 10 yüklerken retail keyi girmiştim. M2 NVME SDD geçiyorum. Windows 10 yüklerken aynı keyi tekrar girmeliyim yoksa boş mu bırakmalıyım?
Windows 10 retail key ile kullanıyorum. Şimdi normal SSD kullanıyorum Windows 10 yüklerken retail keyi girmiştim. M2 NVME SDD geçiyorum. Windows 10 yüklerken aynı keyi tekrar girmeliyim yoksa boş mu bırakmalıyım?
Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2019 #2 Boş bırakıp ilerle. Baktın aktif olmamış '' Bilgisayarım - Özellikler '' tekrar oraya kod girip aktif edebilirsin.
Boş bırakıp ilerle. Baktın aktif olmamış '' Bilgisayarım - Özellikler '' tekrar oraya kod girip aktif edebilirsin.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 20 Mart 2019 #3 Retail key oldugu icin tekrar girmen gerekir. Ancak sen yine de girmeden dene, kendi kendine etkinlesmezse ayarlardan etkinlestirirsin.
Retail key oldugu icin tekrar girmen gerekir. Ancak sen yine de girmeden dene, kendi kendine etkinlesmezse ayarlardan etkinlestirirsin.