7 78038 Megapat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 16 28 Haziran 2017 #1 "Recovery Your PC/Device needs to be repaired The Boot Configuration Data file is missing some required information. File:\BCD Error code:0xc000000d You'll need to use recovery tools." Genişletmek için tıkla... Geçen yaz bilgisayarimda böyle bi sorun vardı sınav dolayısıyla bilgisayarı kaldırdım, sorunu çözemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2017
"Recovery Your PC/Device needs to be repaired The Boot Configuration Data file is missing some required information. File:\BCD Error code:0xc000000d You'll need to use recovery tools." Genişletmek için tıkla... Geçen yaz bilgisayarimda böyle bi sorun vardı sınav dolayısıyla bilgisayarı kaldırdım, sorunu çözemiyorum.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #2 Bu sorun ile uğraşmak zaman alabilir ve sonucu belirsiz olur. Bunun yerine temiz format atmanı tavsiye ederim. Recovery bölümü hasar görmüş gibi görünüyor.
Bu sorun ile uğraşmak zaman alabilir ve sonucu belirsiz olur. Bunun yerine temiz format atmanı tavsiye ederim. Recovery bölümü hasar görmüş gibi görünüyor.