Windows 10 rezervasyon simgesi getirme

• Konuyu başlatan Whoproshenob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 960
W

Whoproshenob

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce dreamspark' tan orjinal windows 8.1 industry pro indirdim. Serial key ile aktifleştirdim ve güncelleştirmeleri komtrol ettim. 116 tane buldu. Update den yükle dedim %97 de bir şey göstermeden kapandı. Ben de bilgisayarı kapatmadan önce güncelleştir ve yeniden başlat dedim. 116 tanesini yüklemeyi denedi. Fakat sadece 10 tanesini yüklemiş. Sorun çözmeyi kullandım ve 2 sorun buldu ve düzeltti. Tekrar denedim. Bu sefer 116 gözükmesine rağmen 20 tane yükledi. Sonra tekrar denediğimde 60 tane gördü 46 da takılı kaldı. Kapatıp açtığımda hepsinin başarısız olduğunu gördüm. Yani sonuç olarak 116 güncellemeden 20 si yüklü, 66 tanesi yüklenmemiş, gerisi başarısız olup kaybolmuş. Bilgisayarım 10. Yaşına girdi ve linux ta yaşadığım sorunları anlatmaya sayfalar yetmez. Windows 7 de sürekli mavi ekran veriyordu. Asphalt 8 düşük çözünürlükte açtım, hiç kasmadan 8 saniye oynuyorum, sonra ses takılı kalıp oyun kapanıyor(ekran kartım hd6570). Bu tür sorunlar hep beni bulduğu gibi orjinal windowsta güncelleyememe sorunu da beni buldu. Yeni sistem toplayacağım fakat pc toplamaya korkuyorum bu yüzden. Her neyse sizden asıl istediğim güncellemeleri yüklemeden windows 10 rezervasyonunu getirme yolu var mı?
@RecepBaltas

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı