Merhaba. DreamSpark'tan Windows Embedded 8.1 alanlar için bunu yazıyorum. Aşağıda verilen linkteki güncelleme dosyalarını sisteminize yükleyerek Windows 10 Rezervasyonu simgesi sağ altta görünür hale gelecektir. Kendim denedim, güncellemeleri Cumartesi yükledim, bugün geldi.
Güncelleme dosyaları normalde Embedded sistemlere gelmemiş (WinToolkit ile baktım. Normalde Windows 8.1 x64 ile taratınca Windows 10 ile alakalı güncellemelerin 2 tanesi yüklü güncellemelerde geçmiyordu. Ben yinede Windows 10 ile ilgili tüm güncellemeleri linkte verdim.Zaten yüklü olanlara bilgisayarınızda yüklü diyerek kurmayacaktır.). Ben de bu güncellemeleri Drive'ıma yükledim ve linkini aşağıda paylaşıyorum. Kendim de rezervasyonumu yaptım. Artık 29 Temmuz'u bekliyorum
. Windows Embedded kullananlar ve Windows 10'a geçmek isteyenlere hayırlı olsun
. Unutmayın! Verdiklerim haricinde Windows Update'ten tüm güncellemeleri yükleyin. Sisteminiz en güncel halde olmalı.
LİNK:
Windows10
Güncelleme dosyaları normalde Embedded sistemlere gelmemiş (WinToolkit ile baktım. Normalde Windows 8.1 x64 ile taratınca Windows 10 ile alakalı güncellemelerin 2 tanesi yüklü güncellemelerde geçmiyordu. Ben yinede Windows 10 ile ilgili tüm güncellemeleri linkte verdim.Zaten yüklü olanlara bilgisayarınızda yüklü diyerek kurmayacaktır.). Ben de bu güncellemeleri Drive'ıma yükledim ve linkini aşağıda paylaşıyorum. Kendim de rezervasyonumu yaptım. Artık 29 Temmuz'u bekliyorum
LİNK:
Windows10