Y YiğitBalceli Ziyaretçi 30 Temmuz 2015 #1 Öncelikle günaydın. Windows 8.1 kullanıyorum ve orjinal olmasına rağmen bütün güncellemeleri yapmama rağmen rezerve etmek için olan simge çıkmadı. İnternetten o kadar araştırdım çoğu çözüm yolunu denedim ama yinede rezerve kısmı çıkmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2015
Öncelikle günaydın. Windows 8.1 kullanıyorum ve orjinal olmasına rağmen bütün güncellemeleri yapmama rağmen rezerve etmek için olan simge çıkmadı. İnternetten o kadar araştırdım çoğu çözüm yolunu denedim ama yinede rezerve kısmı çıkmadı.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2015 #2 Buraya bir bak. Windows 10 Rezerve ve Yükseltme: Sıkça Sorulan Sorular | Technopat Sosyal
TELEMAK Kilopat Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 246 30 Temmuz 2015 #3 Bunun çözümü konularda vardır biraz araştırma yapman yeter aynı konudan açmadan önce biraz araştırma yapabilirsin. Konu kilit lütfen.
Bunun çözümü konularda vardır biraz araştırma yapman yeter aynı konudan açmadan önce biraz araştırma yapabilirsin. Konu kilit lütfen.
UfukKaynarr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2015 #4 Bütün güncelleştirmeleri, yani isteğe bağlı olanlar dahil yapmanız gerekiyor. Sonra Rezerve işareti çıkacaktır.
Bütün güncelleştirmeleri, yani isteğe bağlı olanlar dahil yapmanız gerekiyor. Sonra Rezerve işareti çıkacaktır.