Windows 10 Rezerve İkonu Çıkartma / Getirme

Allah aşkına biri bana bir şey söylesin evde de Windows 8.1 Pro kullanıyorum işlerindeki bilgisayarımda da aynısı yüklü evdeki bilgisayara geleli çok oldu iş yerindeki bilgisayarıma gelmedi bir türlü buradaki işlemleri de yaptım yok yine gelmedi. @Asım Demir bir el atın kafayı sıyırmak üzereyim.

Lisanslı kullanıyorum ikisini de.

Dediğiniz bütün işlemleri yaptım fakat hala rezervasyon için simge gelmedi. Sabahtan beri uğraşıyorum fakat bir türlü Windows 10 ' na geçiş yapamadım , yardımcı olur musunuz?

Dediklerınızı yaptım bir guncelleşiırme yuzunden olmuyor. Wındows update den denetliyorum o guncelleştirme gelmiyor. guncelleştirme kodu:KB2952664
yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Merhabalar ben windows 8.1 kullanıyorum. aktivasyonla orijinal yaptım windows'u. ama bende rezerve yeri çıkmıyor programıda denedim olmadı yardım edermisiniz... Saygılar. @Asım Demir

Tamamdır gerek kalmadı.

Tekrardan merhaba @Asım Demir. VirtualBox ile bu yöntemi denemiştim, ikon çıkmıştı. Fakat şimdi temiz kurulum yaparak Windows 7 kurdum, KB3035583 ve diğer güncelleme kurulu. 2. 3. ve 4. yolu denememe rağmen hala ikon çıkmadı. Ne yapmam gerek?

@Asım Demir Bir çözümü yok mu?

@Asım Demir Ben şuan kurulu Windows 7'nin anahtarı ile önceden VirtualBox ile rezerve etmiştim. Windows 10'u Sosyal'den indirip, rezerve ettiğim kodu kullanırsam etkinleşir mi?

İyi akşamlar. Windows 8.1 i kullanıyordum ama orijinal değildi. Bu sürümü kullanırken Windows 10'u rezerve etmiştim. Sonra dayanamadım internetten indirdim kendim yükledim. Ama etkinleştirilmedi dedi. Sonra format atıp tekrar W8.1 kurdum aynı şekilde ve KMSp... adlı programla etkinleştirdim. Etkinleştirmeden önce update kısmında W 10 görünüyordu ve indirmek istiyordu. Ben de düşündüm ki eğer bunu indirirse yeniden etkinleştirilmemiş W10 kuracak. W 8.1'i Etkinleştirdikten sonra sağ altta Windows logosu çıktı ve buradan tekrar rezervasyon yaptım. Şuan W8.1 deyim ve W10'u denetim masasından girilen update kısmından indiriyor. Ben bu update'i yaparsam W10 etkinleştirilmiş olur mu. Çünkü Windows logosu bana bildirim alacağımı söyledi ama ben güncelleştirmeleri denetle diyince orada W10'u buldu. Yani bildirim gelmiş gibi olmadı herhalde Biraz karışık oldu kusura bakmayın.

Karışık olmadı. Boşuna uğraşmayın gerçek lisansınız yoksa orjinal Windows 10 kullanamazsınız.

Karışık olmadı. Boşuna uğraşmayın gerçek lisansınız yoksa orjinal Windows 10 kullanamazsınız.
Yani 8.1e devam diyorsunuz. Bir de şunu soruyum Üniversite öğrencisiyim. Dream Spark ile W10 alabiliyor muyum. Daha önce hiç yararlanmadım.

Embedded, Industry Pro gibi sürümler bu yükseltmeden faydalanamayacak.
https://www.technopat.net/sosyal/ko...rkdaki-Çıkış-tarihi-hakkındaki-cevabı.231563/
Yükseltme olmasa bile sıfırdan kuracağız galiba.

Yani 8.1'e devam diyorsunuz. Üniversite öğrencisiyim. Dreamspark ile W10 alabiliyor muyum. Daha önce hiç yararlanmadım.
Dreamspark pro alıyorsun sen. Direk geçiyorsun. Biz liseliler bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…