Taha SERIN Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2015 #1 Windows 8.1 kullanıcısıyım. Windows 10'a rezerve edin uyarısı geldi. Ben de kabul ettim. Ama bilgisayarımdaki bilgilerim silinip öyle yüklenecek diye bir şey duydum. Şimdi iptal etmek istiyorum nasıl edebilirim ?
Windows 8.1 kullanıcısıyım. Windows 10'a rezerve edin uyarısı geldi. Ben de kabul ettim. Ama bilgisayarımdaki bilgilerim silinip öyle yüklenecek diye bir şey duydum. Şimdi iptal etmek istiyorum nasıl edebilirim ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2015 #2 Nereden duydunuz bu bilgiyi? İptal etmeye gerek yok...
Taha SERIN Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2015 #3 Bir arkadaşım söyledi. Bilgilerim silinmeyecek mi ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2015 #4 Hayır, öyle uydurmalara gerek yok. Siz kalsın, isterseniz geçerseniz, istemezseniz geçmezsiniz.
Kağan Demirtaş Hectopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2015 #5 Ben yeni rezerve ettim. Güncellemeyi bekliyorum. Update yapılırken veri kaybı gibi sorunlar yaşanmaz diye biliyorum.
Ben yeni rezerve ettim. Güncellemeyi bekliyorum. Update yapılırken veri kaybı gibi sorunlar yaşanmaz diye biliyorum.