Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #1 Windows 7 orjinal kullanıyorum ama rezerve simgesi gelmedi ve windows'da güncel. Ayrıca windows 10 update olarak da gelmedi ?
Windows 7 orjinal kullanıyorum ama rezerve simgesi gelmedi ve windows'da güncel. Ayrıca windows 10 update olarak da gelmedi ?
A Alican Deniz Hectopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #2 Nielle dedi: Windows 7 orjinal kullanıyorum ama rezerve simgesi gelmedi ve windows'da güncel. Ayrıca windows 10 update olarak da gelmedi ? Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılarda bu durum var. Herkese gelecek diye bir şey denmedi diye biliyorum. Beklemekten başka bir çözümü yok ancak bazen hata yoluyla gelmemesi de oluyormuş. Çözümünü isterseniz anlatabilirim ancak riskleri de mevcutmuş.
Nielle dedi: Windows 7 orjinal kullanıyorum ama rezerve simgesi gelmedi ve windows'da güncel. Ayrıca windows 10 update olarak da gelmedi ? Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılarda bu durum var. Herkese gelecek diye bir şey denmedi diye biliyorum. Beklemekten başka bir çözümü yok ancak bazen hata yoluyla gelmemesi de oluyormuş. Çözümünü isterseniz anlatabilirim ancak riskleri de mevcutmuş.