Arkadaşlar iyi günler. Ben dizüstü bilgisayarımı bu sene başında aldım ve işletim sistemi Windows 8.1 Single Language, windows etkileştirilmiş durumda. Windows 10'a geçmek istiyorum fakat rezervasyon simgesi çıktığı zaman epey bir süre uğraştım ama bir türlü simge gelmedi. Buradaki ve diğer forumlardaki çoğu çözümü uyguladım fakat bir türlü gelmedi. Windows 10 Rezerve İkonu Çıkartma / Getirme | Technopat Sosyal Burada 6.yı denerken aşağıdaki resim çıkıyor.
Bu güncelleştirmeyi elle de yükledim fakat hala gözükmüyor. Ayrıca bilgisayarıma gelen çok 4 adet güncelleştirme var, bunları yüklüyorum başarılı oluyor ama tekrar güncelleştirmeleri denetlersem aynı güncelleştirmeler tekrar karşıma çıkıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bu güncelleştirmeyi elle de yükledim fakat hala gözükmüyor. Ayrıca bilgisayarıma gelen çok 4 adet güncelleştirme var, bunları yüklüyorum başarılı oluyor ama tekrar güncelleştirmeleri denetlersem aynı güncelleştirmeler tekrar karşıma çıkıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.