Hocam zaten dil öğrencisiyim.

Olucaksa tamamen İngilizce olsun yada tamamen Türkçe ikisi bir olunca hoşuma gitmiyor. Benimkisi de ayrı bir huy.
Windows 17'ye baktım da şimdi. Dille ilgili gözüme çarpan tek sorun oldu. Bilgisayar açılırken önce "Welcome" yazıyor ardından "Hoşgeldiniz" şeklinde başlatıyor. Kapanırken de önce "Kapatılıyor" yazıyor ardından "Shutting down" yazıyor ve kapanıyor. Program dilleri ve tüm yazılımların iç dili Türkçeye sorunsuz geçmiş. Bu küçük sorun sizi rahatsız etmez bence. Komut satırı çıktıları da Türkçe olmuş.
Flatlite sistemi veya Note10 Slim'i kurabilirsiniz. Flatlite LTSB'yi de önceden denemiş birisi olarak Flatlite LTSC'nin de sorunsuz olacağını tahmin ediyorum. Sadece CCleaner veya Wise Care 365 tarzı hiçbir yazılım kurmamanızı şiddetle öneriyorum. CCleaner'ı da kurmayın çünkü modifiyeli sistemlerde ".reg" lere zarar veriyor.
Ek bir tavsiyem de Windows Update'i veya otomatik güncellemeleri kesinlikle kapatmanız yönündedir. Güncelleme yapmak bu sistemlerde çok büyük sıkıntılara yol açıyor. Geçen yazın başında kurduğum bir modifiyeli Windows sürümü ilk Windows güncellemesini hata sonucu yapmam sonucu saçmalamaya başlamıştı. Ardından birkaç mavi ekran aldım 2 ay sonra mavi ekrandan geçilmez olduğu için birkaç ay önce format atmak zorunda kaldım. Bu hataya tekrar düşmeyeceğim. Windows Update'i tamamen kapatmak yerine otomatik güncellemeleri kapatmak bazen bilgisayarın pop-up şeklinde güncellemeleri açın şeklinde uyarı vermesini de engelliyor. Ben böyle yapıyorum, tavsiye ederim.