Hocam benim yıllardır kullandigim yöntem su. Mobil uzerinden Microsoft sitesine gidin oradan Windows 10'u ISO olarak indirebiliyorsunuz. Bilgisayarda ISO indirmeye izin vermiyor. Kurulum aracı indiriyor. O da biraz sorunlu hani 4 GB vs neyse iniyor, en ufak hatada kapatıp tekrar açmanız gerekiyor tekrar indirmesi gerekiyor. Dediğim gibi mobil cihazdan Microsoft Windows sitesine gidin oradan ISO'yu indirip PC'ye cekin. Umarım yardimci olur. Hem harici sitelerden indirmek yerine en temiz sekilde Microsoft'tan indirmiş olursunuz.
Bu sayede Rufus ISO olduğu icin flash a yazabilir. O bakımdan da iciniz rahat olsun baska bir şey denemeyin kendinizi yormayın en temizi bu.
Sorunu bir Video'dan bakarak çözdüm sanırım. Dediğin gibi sağ tıkladım özelliklerden değiştirden Windows gezgini yaptım ve şu anda ISO gözüküyor VR Rufus'a yazdırıyorum.
Şöyle bir sorunum var yalnız boot menüsünde USB'de UEFI ibaresi yok. @ArdaFRKN
@LauraWells
BIOS'dan açmanız gerekiyor. Sanırım doğrudan UEFI gibi bir şey yazıyordu. Yarın okulum olduğu için uyuyacağım. Öyle bir ayar yoksa diğer arkadaşlarımız yardım edecektir.
@LauraWells
BIOS'dan açmanız gerekiyor. Sanırım doğrudan UEFI gibi bir şey yazıyordu. Yarın okulum olduğu için uyuyacağım. Öyle bir ayar yoksa diğer arkadaşlarımız yardım edecektir.
Bu bilgisayar eski ve UEFI desteği yok. Yeni sistem aldım cuma elimde olacak acaba ona takınca UEFI yazar mı? Neyse sen uyu bakalım diğer arkadaşlar yardımcı olur.