Ygzz34 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 Microsoft'un kendi sitesinden ISO yükledim Rufus'tan işlemlere devam ederken resimdeki gibi bir hata alıyorum, ayarlar, NTFS, MBR, 4096BYTE. Hata: Dosya Ekleri IMG_1961.jpeg 309,4 KB · Görüntüleme: 54 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025
Microsoft'un kendi sitesinden ISO yükledim Rufus'tan işlemlere devam ederken resimdeki gibi bir hata alıyorum, ayarlar, NTFS, MBR, 4096BYTE. Hata:
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 16 Mart 2025 #2 Ygzz34 dedi: Microsoft'un kendi sitesinden ISO yükledim Rufus'tan işlemlere devam ederken resimdeki gibi bir hata alıyorum, ayarlar, NTFS, MBR, 4096BYTE. Hata: Genişletmek için tıkla... Niye MBR?
Ygzz34 dedi: Microsoft'un kendi sitesinden ISO yükledim Rufus'tan işlemlere devam ederken resimdeki gibi bir hata alıyorum, ayarlar, NTFS, MBR, 4096BYTE. Hata: Genişletmek için tıkla... Niye MBR?
Ygzz34 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 Aydoğan BV dedi: Niye MBR? Genişletmek için tıkla... Sistem eski.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 16 Mart 2025 #4 Ygzz34 dedi: Sistem eski. Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM'e sahip
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.409 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #5 Ygzz34 dedi: Microsoft'un kendi sitesinden ISO yükledim Rufus'tan işlemlere devam ederken resimdeki gibi bir hata alıyorum, ayarlar, NTFS, MBR, 4096BYTE. Hata: Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını flash belleğin içine atmadınız değil mi?
Ygzz34 dedi: Microsoft'un kendi sitesinden ISO yükledim Rufus'tan işlemlere devam ederken resimdeki gibi bir hata alıyorum, ayarlar, NTFS, MBR, 4096BYTE. Hata: Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını flash belleğin içine atmadınız değil mi?
Ygzz34 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #6 Aydoğan BV dedi: Kaç GB RAM'e sahip Genişletmek için tıkla... 4 ram var Einstein dedi: ISO dosyasını flash belleğin içine atmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Otomatik seçtiği gibi kullandım hocam, direkt flash belleğin içine attım iso dosyasını
Aydoğan BV dedi: Kaç GB RAM'e sahip Genişletmek için tıkla... 4 ram var Einstein dedi: ISO dosyasını flash belleğin içine atmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Otomatik seçtiği gibi kullandım hocam, direkt flash belleğin içine attım iso dosyasını
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.409 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #7 Ygzz34 dedi: 4 RAM var. Otomatik seçtiği gibi kullandım hocam, direkt flash belleğin içine attım ISO dosyasını. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını flash belleğin içine atmayacaksın. ISO dosyasını uygun bir yere at. Ardından ISO dosyasını flash bellekten sil. Tekrar yazdırmayı dene.
Ygzz34 dedi: 4 RAM var. Otomatik seçtiği gibi kullandım hocam, direkt flash belleğin içine attım ISO dosyasını. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını flash belleğin içine atmayacaksın. ISO dosyasını uygun bir yere at. Ardından ISO dosyasını flash bellekten sil. Tekrar yazdırmayı dene.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 17 Mart 2025 #8 Ygzz34 dedi: 4 RAM var. Otomatik seçtiği gibi kullandım hocam, direkt flash belleğin içine attım ISO dosyasını. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası yazdırılır flash belleğin içine atılmaz Windows indirilenler klasöründe kalacak ISO dosyası oradan seç yapıp başlata basacaksınız
Ygzz34 dedi: 4 RAM var. Otomatik seçtiği gibi kullandım hocam, direkt flash belleğin içine attım ISO dosyasını. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası yazdırılır flash belleğin içine atılmaz Windows indirilenler klasöründe kalacak ISO dosyası oradan seç yapıp başlata basacaksınız
Ygzz34 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #9 Einstein dedi: ISO dosyasını flash belleğin içine atmayacaksın. ISO dosyasını uygun bir yere at. Ardından ISO dosyasını flash bellekten sil. Tekrar yazdırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstüne atayım o zaman bellekti iso dosyasını, attıktan sonra flash belleğin içinden sileyim, masaüstündekini yazdırayım ben
Einstein dedi: ISO dosyasını flash belleğin içine atmayacaksın. ISO dosyasını uygun bir yere at. Ardından ISO dosyasını flash bellekten sil. Tekrar yazdırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstüne atayım o zaman bellekti iso dosyasını, attıktan sonra flash belleğin içinden sileyim, masaüstündekini yazdırayım ben
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.409 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #10 Ygzz34 dedi: Hocam masaüstüne atayım o zaman bellekti ISO dosyasını, attıktan sonra flash belleğin içinden sileyim, masaüstündekini yazdırayım ben. Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde yapın.
Ygzz34 dedi: Hocam masaüstüne atayım o zaman bellekti ISO dosyasını, attıktan sonra flash belleğin içinden sileyim, masaüstündekini yazdırayım ben. Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde yapın.