H hyclock34 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #1 Selam dostlar, sizlere bir soru sormak istiyorum. Valorant oynuyorum ve güç seçeneklerinde seçebileceğim 3 adet seçenek var, hangisini seçmeliyim? 1. Ryzen High performance. 2. Yüksek performans. 3. Nihai performans.
Selam dostlar, sizlere bir soru sormak istiyorum. Valorant oynuyorum ve güç seçeneklerinde seçebileceğim 3 adet seçenek var, hangisini seçmeliyim? 1. Ryzen High performance. 2. Yüksek performans. 3. Nihai performans.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 6 Mart 2021 #2 Dengeli. Performans daha bile iyi olabiliyor. @BerkayZ87
Swarthy1 Hectopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #3 Ben Ryzen Balanced'da kullanıyorum, en kararlı bu seçenekte çalışıyor.
H hyclock34 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #4 Swarthy1 dedi: Ben Ryzen Balanced'da kullanıyorum, en kararlı bu seçenekte çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani balanced daha düşük FPS vermez mi? James Z. Hetfield dedi: Dengeli. Performans daha bile iyi olabiliyor. @BerkayZ87 Genişletmek için tıkla... Dengeli derken anlamadım.
Swarthy1 dedi: Ben Ryzen Balanced'da kullanıyorum, en kararlı bu seçenekte çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani balanced daha düşük FPS vermez mi? James Z. Hetfield dedi: Dengeli. Performans daha bile iyi olabiliyor. @BerkayZ87 Genişletmek için tıkla... Dengeli derken anlamadım.