Windows 10 "S.M.A.R.T Status Bad" Hatası

İmparatorxx

Kilopat
Daha fazla  
Böyle bir hata almaktayım denildiği gibi ayarları sıfırladim yeniden başlattım fakat açılmıyor yine aynı sorun devam etmektedir. Nasıl çözebilirim?

@MF @Recep Baltaş @Ali Güngör
IMG_20180601_134028.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu nerede ve kim diyorsa yanlış demiş. Bu uyarının verildiği depolama cihazında iyi gitmeyen bir şeyler olabilir. Kingston'ın yazılımı ile SSD sağlığını kontrol edin.
Bu konuda siz öyle demişsiniz bende görüp öyle yaptım. Normalde bilgisayar F1 ile başlıyordu. Daha sonra karşıma ekran çıkınca dedim bir sorun var herhalde çözüme bakayım sizin yorumunuzu görünce bende direk böyle yaptım. Değişiklik olurken sata falan birşeyler değişikliği onaylıyor musunuz dedi evet dedim. Daha sonra düzelir umuduyla , onarmaya çalıştım olmadı daha sonra Windows kısmından sifirladim. Yine olmadı F1 disabled yaptım zor deneme yanılmayla bilgisayar açıldı şuanda hdtune ile baktım ömrü sadece hatali diğerlerinde hata yok..

Diskiniz bozuk görünmese bile HD Tune ile bozulacağının işaretçisi önemli bilgi barındırmayın SSD üzerinde. SSD diskin ne zaman patlayacağını tahmin etmek çok zor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı