WARTEX Kilopat Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 311 1 Kasım 2018 #1 Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarı kapattığımda saat kaçsa açınca da o saatte kalıyor. Senkronize etmeden de akmıyor. BİOS pilini daha yeni değişmeme rağmen böyle.
Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarı kapattığımda saat kaçsa açınca da o saatte kalıyor. Senkronize etmeden de akmıyor. BİOS pilini daha yeni değişmeme rağmen böyle.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 3 Kasım 2018 #2 BIOS üzerinden saati kendiniz değiştirmeyi deneyin.
WARTEX Kilopat Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 311 4 Kasım 2018 #3 Wheeler Man dedi: BIOS üzerinden saati kendiniz değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denemiştim, sonuç aynı.
Wheeler Man dedi: BIOS üzerinden saati kendiniz değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denemiştim, sonuç aynı.
Supangela Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 1.024 Çözümler 10 4 Kasım 2018 #4 BIOS pili azalmış olabilir, değiştirin.
WARTEX Kilopat Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 311 6 Kasım 2018 #5 Supangela dedi: BIOS pili azalmış olabilir, değiştirin. Genişletmek için tıkla... Galiba hepsini okumadın. Değiştirdim yine de böyle.
Supangela dedi: BIOS pili azalmış olabilir, değiştirin. Genişletmek için tıkla... Galiba hepsini okumadın. Değiştirdim yine de böyle.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 6 Kasım 2018 #6 WARTEX dedi: Galiba hepsini okumadın. Değiştirdim yine de böyle. Genişletmek için tıkla... Yeni pil de bitmiş olabilir. Bir multimetre ile kontrol edin. Pil doluysa anakart arızalı olabilir.
WARTEX dedi: Galiba hepsini okumadın. Değiştirdim yine de böyle. Genişletmek için tıkla... Yeni pil de bitmiş olabilir. Bir multimetre ile kontrol edin. Pil doluysa anakart arızalı olabilir.