Windows 10 Sabit %48 CPU Kullanımı

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Arkadaşlar laptop bilgisayarımın üstünde 'Designed for Windows XP' yazısını gördüğüme göre siz ne kadar eski olduğunu anlamışsınızdır. Ancak bazı kişiler sürekli 'Windows 10'a geçin' diye insanı kışkırtıyorlar resmen. Evet sonunda dediklerini yaptım ve yaklaşık bir haftadır Win10 kullanıyorum. Peki 'memnun musunuz?' diye sorarsanız size şöyle söyleyeyim yaklaşık 3 gündür geciktirdiğim Win10 güncellemesini dün yapmaya başladığımda saat yaklaşık 22:27 falan idi. Peki güncelleme saat kaçta bitti diye sorarsanız(İnternet hızına bağlı değil, indirme 20 dk gibi bir süreyle bitti.) güncelleme gece saat 2'ye doğru bitti. Güncellemeden sonra bilgisayarı ilk açtığımda aşırı yavaştı ve Microsoft Edge'ye tıkladığımda hiçbir şey olmuyordu. Neyse bu bir süre sonra geçti ama şu anda bu yazıyı bile zor yazıyorum o kadar kasıyor. Şimdi bu uzun yazımızdan sonra gelelim konumuza gördüğünüz görseldeki gibi CPU kullanımı sürekli %48'de ve görev çubuğu yaklaşık 30 sn.'de bir yenileniyor. Ne windows 10'muş arkadaş! Bir daha birisi bana 'Windows 10'a geç, hala Windows 7 veya XP'mi kullanıyorsun?' gibi bir şey derse çok ciddiyim onunla bir daha konuşmayacağım. Neyse size yavaşlığı şöyle anlatayım daha 1 saat önce 'Windows Gezgini yanıt vermiyor' diye bir mesaj çıktı. Neden sürekli %48 kullanıyor?

konuyu hortlatıcam ama işletim sisteminden bu sorunu yapma ihtimali nedir aynısını yaşıyorum. konu açtım detaylar mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…